26 Januari 2020

Advendo '57 VR1 - Stroe VR1: 4-0 en sponsornieuws!!

Terug

Na de toch wel onverwachte en toch ook teleurstellende uitslag van vorige week stond er voor vandaag weer een echte topper op het programma en wel tegen de dames van Stroe. Ook zij doen het zeker niet onverdienstelijk en waren tot vandaag terug te vinden op een 3e plek met 1 punt meer dan wij. Als we bovenin mee wilden blijven doen moesten die 3 punten vandaag dus bij ons blijven.

Vanaf het allereerste begin was duidelijk dat wij de overhand hadden. Helaas moesten we vanwege een hele nare blessure onze laatste vrouw Gerjanne lossen, beterschap Gerrie!! Gelukkig konden we met wat aanpassingen door en even later maakte Roos uit een corner van Helma 1-0. Na een minuut of 20 stond het 2-0. Uit een scrimmage dacht Miranda een voorzet af te leveren en door prima schijnbewegingen van Eveline rolde deze zo het net in. Roos had daarna nog de kans op 3-0 en 4-0 maar het mocht in de eerste helft niet meer lukken.

Het tweede bedrijf begon wat onwennig, maar al snel hadden we de boel weer op de rit. Halverwege viel de 3-0 weer uit een corner. Janise kon binnen werken na een perfect genomen corner van Helma. 10 minuten voor het einde maakte Roos op aangeven van Berdine het karweitje af en zo konden we met 4-0 winst van het veld af.

Dit was ook direct de laatste thuiswedstrijd voor dit jaar. Volgende week, zaterdag 30 november, spelen we om 14:30 uit tegen ESA op Rijkerswoerd.


SPONSORNIEUWS

We mogen weer een aantal sponsoren toevoegen aan ons team. In september hebben we jassen gesponsord gekregen, en vandaag mochten we voor het eerst spelen in ons nieuwe uittenue. Wij willen alle sponsoren enorm bedanken voor het vertrouwen.  • Cafe Marktzicht
  • Lagerweij Renswoude
  • SVD Schilderwerken
  • Van Erd Stukadoors
  • Black Sheep retailproducts
  • Rustbuster

Bron: www.facebook.com