26 Januari 2020

Advendo '57 VR1 - VVOP VR2: 2-2

Terug

Op een donkere en koude zaterdagmiddag stond VVOP op het programma. Een bekende ploeg voor ons, want we hadden al eens kansloos van ze verloren in de beker een seizoen of wat terug. En omdat we bovenaan stonden en zij ergens op plek 8 hadden zij weinig te verliezen en wij eigenlijk alles.

Zeker in het begin van de eerste helft was het VVOP dat de lakens uitdeelde. Na een minuut of 20 voetballen kregen we dan ook het eerste doelpunt om de oren. We gingen hierna wel steeds beter voetballen en na een uitstekende vrije trap van Helma kopte Eveline feilloos tegen de touwen en zo was de boel weer recht getrokken. Weer iets later mocht Gerjanne aantreden voor een corner en Helma wist 2-1 te maken. Tussendoor kregen we nog een penalty, helaas werd deze gemist.

In het tweede bedrijf zou je verwachten dat we de stijgende lijn van de eerste helft voort zouden zetten. En juist daar ging het mis. We werden slordig en zenuwachtig, passes over 5 meter waren nog onzuiver en VVOP won 99% van de duels. Geen wonder ook dat zij na een minuut of 20 de gelijkmaker scoorden. Dit deed ons zelfvertrouwen niet echt ten goede, maar tegen het eind van de wedstrijd werd het spel weer ietsje beter. Helaas mocht het niet baten en zijn we weer 2 punten verloren vandaag.

Volgende week, zaterdag 23 november, staat om 12:00 uur Stroe op de planning en wel op het B veld.

Bron: www.facebook.com